Deel dit artikel

WILHELMINAOORD – Aan het Dirk de Ruiterpad in Wilhelminaoord heeft een bestuurder de hele nacht vastgezeten in een greppel langs het pad.
De bestuurder uit Steenwijk zou volgens eigen zeggen rond twaalf uur op een bankje hebben gezeten en vervolgens met lage snelheid weer terug naar huis willen gaan, al snel ging het echter mis.
Bij de eerste bocht reed de bestuurder rechtdoor en kwam vervolgens vast te zitten in een greppel waar hij niet meer uit kon komen. De bestuurder heeft de gehele nacht geprobeerd om zelfstandig weg te komen door alle materialen te gebruiken die hij voor handen had, helaas bleek dit tevergeefs.

Woensdagochtend reed een fietsster voorbij die de auto zag staan en sloeg direct alarm bij de hulpdiensten, aanvankelijk dachten zij dat het voertuig te water was geraakt.
De brandweer van Vledder was al snel ter plaatse waarna het verhaal anders bleek te zitten, de bestuurder gaf een verwarde indruk.
Agenten hebben de man thuis gebracht naar zijn woning in Steenwijk, zijn voertuig is door de brandweer uit de greppel gehaald en zal later opgehaald worden.

Deel dit artikel