Rectificaties

Per 25 juli 2018 houden wij een overzicht bij van artikelen die wij op verzoek van derden hebben aangepast.

  • 07-12-2018: Door een vervelende loop van omstandigheden hebben wij abusievelijk de insinuatie gemaakt dat de aangehouden verdachte inzake de overval in Steenwijk aan de Krimweg de overvaller was. Dit bleek achteraf tot onze spijt niet waar. Omdat de woordvoerder van de politie ons geen nadere info kon verschaffen is hierop een hoop verwarring ontstaan. Een nieuw bericht is gepubliceerd.
  • 17-10-2018: Op verzoek van een belanghebbende hebben wij één foto uit het artikel “Arrestatieteam doet een inval bij bedrijfspand in Steenwijk” deels onherkenbaar gemaakt, tevens hebben wij de foto van Facebook verwijderd.
  • 07-10-2018: Wij hebben abusievelijk een persoon op een foto niet goed onherkenbaar gemaakt in het artikel van “Vier aanhoudingen na ongeregeldheden bij kroeg in Steenwijk” Op verzoek van een belanghebbende hebben wij deze foto direct onherkenbaar gemaakt en de betreffende foto van onze Facebook pagina verwijderd.
  • 30-07-2018: Op verzoek van een betrokken bedrijf hebben wij het logo van de vrachtwagen die op de foto’s staan in het artikel “A32 tussen Wolvega en Steenwijk afgesloten na ongeval” onherkenbaar gemaakt. Omdat wij de foto’s op Facebook niet kunnen vervangen hebben we de twee foto’s uit het bericht gehaald.