Over ons

Nieuws-112.nl is een website die voorziet in hulpverleningsgerelateerd nieuws (dit kunnen incidenten zijn maar ook op gerelateerde evenementen zijn wij te vinden) uit de regio Steenwijkerland en daaromheen met als hoofdlocatie Steenwijk.
Wij gaan verder waar andere media stopt, dag en nacht zijn wij te vinden bij vrijwel elk incident (uitzonderingen daargelaten) of het nu met of zonder spoed is, en altijd met eigen beeld beeld.
Er wordt door ons zo min mogelijk gebruik gemaakt van externen voor beeldmateriaal om onze content zo uniek mogelijk te houden.

Met een groep van 5 fotografen in Steenwijk, Tuk, Witte Paarden en Marknesse vormen wij een driehoek in de regio waarbij we altijd wel ergens ter plaatse kunnen gaan. Niet altijd natuurlijk want wij hebben ook onze eigen bezigheden. Maar alle zes hebben wij een grote passie en dat is de hulpverlening.
Het beeld dat wij maken verkopen wij door op professionele basis aan lokale, regionale en landelijke media maar verstrekken wij wel kosteloos aan hulpverleners en betrokkenen.

Colin Coule
Eigenaar
Jordi Posthuma
Mede-eigenaar
Arnaud Vaartjes
Fotograaf
Rhoxana Ynema
Fotograaf
Jet Faber
Fotograaf

 

Plaats een reactie